14/09/2024 14/09/2024 Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024. Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην πολιτική θεολογία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αναπτύσσοντας τον στίχο του σημερινού...
14 Σεπτεμβρίου, 2024 - 19:28
Τελευταία ενημέρωση: 14/09/2024 - 20:23

Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης

Διαδώστε:
Η εορτή της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού στον Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης

Στον Ιερό Ναό των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Λαρίσης χοροστάτησε στον Όρθρο και τέλεσε την Θεία Λειτουργία για την εορτή της Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2024.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στην πολιτική θεολογία της Ορθόδοξης Εκκλησίας, αναπτύσσοντας τον στίχο του σημερινού ευαγγελίου «οὐκ εἶχες ἐξουσίαν οὐδεμίαν κατ’ ἐμοῦ, εἰ μὴ ἦν σοι δεδομένον ἄνωθεν», φράση την οποία ο Χριστός μας απηύθυνε στον Πόντιο Πιλάτο.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος ευχήθηκε ο Τίμιος Σταυρός να μας ευλογεί και να μας δίνει δύναμη για να αντέχουμε τις δύσκολες καταστάσεις που καλούμαστε να διαχειριστούμε στη ζωή μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων