16/02/2024 16/02/2024 Σε δηλώσεις αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο ψηφίστηκε χθες, προχώρησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισημαίνοντας πως «ως Εκκλησία έχουμε την Ηθική μας και σταθήκαμε στα όριά μας». Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου είπε πως «πιστεύω ότι ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση και εκφράζει τη θέληση...
16 Φεβρουαρίου, 2024 - 13:52

Λαρίσης Ιερώνυμος για ψήφιση νομοσχεδίου: “Ως Εκκλησία έχουμε την Ηθική μας και σταθήκαμε στα όριά μας”

Διαδώστε:
Λαρίσης Ιερώνυμος για ψήφιση νομοσχεδίου: “Ως Εκκλησία έχουμε την Ηθική μας και σταθήκαμε στα όριά μας”

Σε δηλώσεις αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο ψηφίστηκε χθες, προχώρησε ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος επισημαίνοντας πως «ως Εκκλησία έχουμε την Ηθική μας και σταθήκαμε στα όριά μας».

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου είπε πως «πιστεύω ότι ο βουλευτής ψηφίζει κατά συνείδηση και εκφράζει τη θέληση του έθνους. Εμείς ως εκκλησία έχουμε την Ηθική μας και ξέρουμε να σεβόμαστε κάποια πράγματα. Άλλοι δεν τα κάνουν αυτά. Εμείς σταθήκαμε στα όριά μας».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων