07/04/2022 07/04/2022 Ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο οποίος προ ημερών αποστρατεύτηκε από την ενεργό υπηρεσία και τη θέση του Επιτελάρχη Γενικού Επιτελείου Στατού, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο προκειμένου να λάβει την ευλογία του ενόψει των ημερών που διανύουμε. Ο κ. Παπαναγνώστου διατηρεί στενούς πνευματικούς δεσμούς με την πόλη της Λάρισας...
07 Απριλίου, 2022 - 13:25
Τελευταία ενημέρωση: 07/04/2022 - 12:40

Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Παπαναγνώστου στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Διαδώστε:
Ο Αντιστράτηγος ε.α. Ιωάννης Παπαναγνώστου στον Μητροπολίτη Λαρίσης

Ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Ιωάννης Παπαναγνώστου, ο οποίος προ ημερών αποστρατεύτηκε από την ενεργό υπηρεσία και τη θέση του Επιτελάρχη Γενικού Επιτελείου Στατού, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο προκειμένου να λάβει την ευλογία του ενόψει των ημερών που διανύουμε.

Ο κ. Παπαναγνώστου διατηρεί στενούς πνευματικούς δεσμούς με την πόλη της Λάρισας και ευρυτέρως με την περιοχή της Θεσσαλίας, διότι υπηρέτησε επί πολλά έτη σε καίριες θέσεις του Ελληνικού Στρατού στην περιοχή.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων