11/08/2024 11/08/2024 Στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος στην νήσο της Κέρκυρας κατά τον Αγαρηνών. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος στο...
11 Αυγούστου, 2024 - 13:20
Τελευταία ενημέρωση: 11/08/2024 - 13:27

Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στην Κοιλάδα για τον Πανηγυρικό Εσπερινό του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Διαδώστε:
Ο Λαρίσης Ιερώνυμος στην Κοιλάδα για τον Πανηγυρικό Εσπερινό του θαύματος του Αγίου Σπυρίδωνος

Στον Πανηγυρικό Εσπερινό που τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 10 Αυγούστου 2024 στον Ιερό Ναό του Γενεσίου της Θεοτόκου Κοιλάδας χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος για την εορτή του θαύματος του εν Αγίοις Πατρός ημών Σπυρίδωνος Επισκόπου Τριμυθούντος στην νήσο της Κέρκυρας κατά τον Αγαρηνών.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Ιερώνυμος στο κήρυγμά του αναφέρθηκε στο θαύμα του Αγίου της σωτηρίας της Κέρκυρας καθώς και στο άλλο θαύμα της πυρπόλησης του αλταρίου των καθολικών μέσα στο Ναό Του και υπογράμμισε τη βοήθεια των Αγίων μας στο διμέτωπο αγώνα της Εκκλησίας και του Γένους μας με τις θρησκείες της Ανατολής και τα θηρία της Δύσης.

Ευχήθηκε δε στους κατοίκους της Κοιλάδας και της περιοχής, την ευλογία του Αγίου στις οικογένειές τους και στα καλά τους έργα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων