03/02/2024 03/02/2024 Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας, υπακούοντας στην υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την διοργάνωση ειρηνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τον «γάμο» ομοφυλόφιλων ζευγαριών, οργανώνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:36
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 16:48

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ομιλητής σε εκδήλωση ενημέρωσης για τη θέση της Εκκλησίας στον “γάμο” ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης ομιλητής σε εκδήλωση ενημέρωσης για τη θέση της Εκκλησίας στον “γάμο” ομοφυλόφιλων ζευγαριών

Η Ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και τα Χριστιανικά Σωματεία της Λάρισας, υπακούοντας στην υπόδειξη της Ιεράς Συνόδου της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος για την διοργάνωση ειρηνικών εκδηλώσεων, προκειμένου να προβληθούν οι θέσεις της Εκκλησίας της Ελλάδος σε σχέση με το προς ψήφιση νομοσχέδιο για τον «γάμο» ομοφυλόφιλων ζευγαριών, οργανώνει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στις 19:00, εκδήλωση στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγ. Αχιλλίου Λάρισας.

Στην εκδήλωση θα ομιλήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο οποίος και αποδέχθηκε σχετική παράκληση των Χριστιανικών Σωματείων της πόλης. Πριν την εκδήλωση και περί ώρα 6:30, θα τελεσθεί Ιερά Παράκληση στην Υπεραγία Θεοτόκο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων