16/05/2024 16/05/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20:00, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Η Παράκληση αυτή έχει γραφτεί ειδικά για το σκοπό αυτό και...
16 Μαΐου, 2024 - 15:28
Τελευταία ενημέρωση: 16/05/2024 - 14:45

Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Διαδώστε:
Παράκληση για τους διαγωνιζομένους μαθητές στις Πανελλήνιες Εξετάσεις στον Άγιο Αχίλλιο Λαρίσης

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, θα τελέσει, την Τετάρτη 22 Μαΐου, στις 20:00, στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Αχιλλίου, την ακολουθία του Παρακλητικού Κανόνος προς τον Κύριο Ιησού Χριστό, για τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις Πανελλήνιες εξετάσεις.

Η Παράκληση αυτή έχει γραφτεί ειδικά για το σκοπό αυτό και στο τέλος θα διαβαστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη η σχετική ευχή υπέρ φωτισμού, ενδυναμώσεως και επιτυχίας όλων των μαθητών.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων