31/10/2019 31/10/2019 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αστερίου, τέλεσε χθες 30 Οκτωβρίου τα θυρανοίξια του Αγίου Αστερίου, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη, τόνισε την αξία του ναού του Αγίου Πνεύματος, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους κτήτορες του ιερού Τον Άγιο Αστέριο ευλαβούνται πάρα πολύ οι βλαχόφωνοι πιστοί...
31 Οκτωβρίου, 2019 - 9:27

Θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Αγίου Αστερίου στο Μακρυχώρι 

Διαδώστε:
Θυρανοίξια του παρεκκλησίου του Αγίου Αστερίου στο Μακρυχώρι 

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ανήμερα της εορτής του Αγίου Αστερίου, τέλεσε χθες 30 Οκτωβρίου τα θυρανοίξια του Αγίου Αστερίου, παρουσία του Δημάρχου Τεμπών κ. Γεωργίου Μανώλη, τόνισε την αξία του ναού του Αγίου Πνεύματος, ενώ ευχαρίστησε και συνεχάρη τους κτήτορες του ιερού Τον Άγιο Αστέριο ευλαβούνται πάρα πολύ οι βλαχόφωνοι πιστοί της Μητροπολιτικής περιφερείας και πολλοί φέρουν το όνομα του τιμωμένου Αγίου.

Ιδιαιτέρως οι κάτοικοι του χωριού Μακρυχωρίου, έδρα του Δήμου Τεμπών, θέλοντας να τιμήσουν έτι περισσότερο τον Άγιο τους, έχτισαν προς τιμή του Παρεκκλήσιο εντός του ενοριακού τους ναού, που τιμάται στον Άγιο Απόστολο Θωμά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων