09/08/2024 09/08/2024 Στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στη Βροντού Πιερίας μετέβη την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να συμπνευματιστεί με χριστιανούς φοιτητές με πνευματικές αναζητήσεις. Μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος, στην οποία έψαλλαν οι φοιτητές και τέλεσε ο πνευματικός υπεύθυνος της κατασκήνωσης Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιος Μαρινόπουλος,...
09 Αυγούστου, 2024 - 9:52
Τελευταία ενημέρωση: 09/08/2024 - 10:00

Την Κατασκήνωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στη Βροντού Πιερίας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Διαδώστε:
Την Κατασκήνωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στη Βροντού Πιερίας ο Μητροπολίτης Λαρίσης

Στην κατασκήνωση της Χριστιανικής Φοιτητικής Δράσης στη Βροντού Πιερίας μετέβη την Πέμπτη, 8 Αυγούστου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, προκειμένου να συμπνευματιστεί με χριστιανούς φοιτητές με πνευματικές αναζητήσεις.

Μετά την Ακολουθία του Μεγάλου Παρακλητικού Κανόνος, στην οποία έψαλλαν οι φοιτητές και τέλεσε ο πνευματικός υπεύθυνος της κατασκήνωσης Αιδεσιμολ. Πρωτ. π. Αθανάσιος Μαρινόπουλος, ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους φοιτητές επικαίρως και συζήτησε μαζί τους. Οι φοιτητές σε κλίμα ενθουσιασμού τραγούδησαν χριστιανικά τραγούδια και δημιούργησαν ένα μοναδικό κατασκηνωτικό κλίμα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων