13/06/2024 13/06/2024 Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αναλήψεως του Κυρίου στον Τύρναβο χοροστάτησε στον εσπερινό της Δεσποτικής Εορτής της Αναλήψεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος. Παρά τη ζέστη, πολύς λαός συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον Κύριο της Δόξης ο οποίος αναλαμβάνεται εν δόξη. Γι αυτήν τη Θεία Δόξα και την άπειρη αγαθοδωρία του Αγίου Θεού,...
13 Ιουνίου, 2024 - 9:58
Τελευταία ενημέρωση: 13/06/2024 - 19:36

Τύρναβος: Παρά τη ζέστη, πολύς λαός συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον Κύριο της Δόξης

Διαδώστε:
Τύρναβος: Παρά τη ζέστη, πολύς λαός συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον Κύριο της Δόξης

Στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αναλήψεως του Κυρίου στον Τύρναβο χοροστάτησε στον εσπερινό της Δεσποτικής Εορτής της Αναλήψεως ο Σεβ. Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος.

Παρά τη ζέστη, πολύς λαός συγκεντρώθηκε για να τιμήσει τον Κύριο της Δόξης ο οποίος αναλαμβάνεται εν δόξη. Γι αυτήν τη Θεία Δόξα και την άπειρη αγαθοδωρία του Αγίου Θεού, ο οποίος μας την προσφέρει χωρίς να την αξίζουμε ως δώρημα τέλειον άνωθεν καταβαίνον, μίλησε ο Ποιμενάρχης στο κήρυγμα του, ευχόμενος να καταξιωθούμε όλοι αυτής της Θείας Δόξας μέσω από έναν τρόπο Θεοφιλούς πνευματικής ζωής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων