04/04/2023 04/04/2023 Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο ¨Καταφυγή¨ η 59η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών της Ιεράς  Μητροπόλεως. Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς  απευθύνοντας λόγους πατρικούς. Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο Αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Νεκτάριος Μάλφας, Αρχιερατικός Επίτροπος Νυδρίου, Μεγανησίου και Σκορπιού και εφημέριος...
04 Απριλίου, 2023 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/04/2023 - 21:34

Ιερατική Σύναξη κληρικών της Μητροπόλεως Λευκάδος

Διαδώστε:
Ιερατική Σύναξη κληρικών της  Μητροπόλεως Λευκάδος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη, 4 Απριλίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο ¨Καταφυγή¨ η 59η από ενθρονίσεως του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεοφίλου Σύναξη των κληρικών της Ιεράς  Μητροπόλεως.

Ο Σεβασμιώτατος υποδέχθηκε τους κληρικούς  απευθύνοντας λόγους πατρικούς.

Αμέσως μετά το λόγο έλαβε ο Αιδεσιμολ. Οικονόμος π. Νεκτάριος Μάλφας, Αρχιερατικός Επίτροπος Νυδρίου, Μεγανησίου και Σκορπιού και εφημέριος του Ιερού Ενοριακού Ναού Παμμεγίστων Ταξιαρχών Καρυωτών Λευκάδος ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα ¨Συμπόρευση με τον Σταυρό, το Αίμα και το Μαρτύριο για την Ανάσταση¨.Ακολούθησε γόνιμος διάλογος.

Στο δεύτερο μέρος της Ιερατικής Συνάξεως έγινε ενημέρωση από τον Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο της Ιεράς Μητροπόλεως Αιδεσιμολογιώτατο Πρωτοπρεσβύτερο π. Αθανάσιο Κοσμά και τον υπεύθυνο του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Σπυρίδωνα Μπούρη περί υπηρεσιακών και διοικητικών θεμάτων.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων