12/08/2024 12/08/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ το απόγευμα της Κυριακής 11/8/2024 τέλεσε την Ιερή Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο μαζί με τον Μετοχιάρη ιερομόναχο π. Νήφωνα Καρολεμέα στο Μετόχι της Ι. Μονής της Παναγίας της Γιάτρισσας, που βρίσκεται στην περιοχή Καμάρες και κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στην Παναγία.   Σημειωτέον, ότι το Μετόχι...
12 Αυγούστου, 2024 - 18:49
Τελευταία ενημέρωση: 12/08/2024 - 18:52

Η Παράκληση στο Μετόχι της Ι. Μονής Παναγίας Γιάτρισσας

Διαδώστε:
Η Παράκληση στο Μετόχι της Ι. Μονής Παναγίας Γιάτρισσας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος Γ’ το απόγευμα της Κυριακής 11/8/2024 τέλεσε την Ιερή Παράκληση προς την Υπεραγία Θεοτόκο μαζί με τον Μετοχιάρη ιερομόναχο π. Νήφωνα Καρολεμέα στο Μετόχι της Ι. Μονής της Παναγίας της Γιάτρισσας, που βρίσκεται στην περιοχή Καμάρες και κήρυξε τον θείο λόγο αναφερόμενος στην Παναγία.

 

Σημειωτέον, ότι το Μετόχι είναι δωρεά προς την Ι. Μονή της εριτίμου αρχόντισσας κυρίας Μαρίας Κουσκουβελάκου – Παπασωτηρίου εις μνήμην του υιού της Δημοσθένους. Τιμάται στην Υπεραγία Θεοτόκο – Πλατυτέρα και τον Άγιο Δημοσθένη.

 

Ἡ Ἱερή Παράκληση στό Μετόχι τῆς Ἱ. Μονῆς Παναγίας Γιάτρισσας

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων