01/07/2023 01/07/2023 Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, μνήμη των αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και παραμονή της συνάξεως των αγίων Δώδεκα Αποστόλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης. Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε σχετικά, αναφερόμενος και σε προσωπικές εμπειρίες του από...
01 Ιουλίου, 2023 - 12:00
Τελευταία ενημέρωση: 01/07/2023 - 12:26

Εσπερινός στη Μονή Νεστάνης (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Εσπερινός στη Μονή Νεστάνης (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023, μνήμη των αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου και παραμονή της συνάξεως των αγίων Δώδεκα Αποστόλων ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος χοροστάτησε στην Ακολουθία του Εσπερινού στην Ιερά Μονή Γοργοεπηκόου Νεστάνης.

Στο τέλος της Ακολουθίας ο Σεβασμιώτατος, αφού μίλησε σχετικά, αναφερόμενος και σε προσωπικές εμπειρίες του από τη Μονή, τίμησε με το Οφίκκιο του Μεγάλου Σκευοφύλακος – Αρχιμανδρίτου τον αδελφό της Μονής και άγοντα τα ονομαστήριά του Ιερομόναχο Παύλο Μπάρμπα. Στην Ακολουθία μετείχαν Ιερομόναχοι, Ιερείς και Μοναχοί από Μονές και ενορίες της περιοχής και ευλαβείς προσκυνητές της Μονής.

Μετά την Ακολουθία ο Σεβασμιώτατος, ο Κλήρος, οι Μοναχοί και προσκυνητές παρεκάθησαν σε πλούσια τράπεζα που προσέφερε η Μονή.

ΧΑΜ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων