11/05/2023 11/05/2023 Στην Αθήνα μετέβη χθες, Τετάρτη 10 Μαϊου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, προκειμένου να προσκυνήσει την θαυματουργό Εικόνα «Άξιον Εστί», που βρίσκεται αυτές τις μέρες από το Άγιον Όρος και στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 χρονών από της Ελληνικής Επαναστάσεως, για ευλογία των πιστών. Η θαυματουργός Εικόνα της...
11 Μαΐου, 2023 - 8:06
Τελευταία ενημέρωση: 11/05/2023 - 8:09

Προσκύνημα του Μητροπολίτη Μαντινείας στο «Άξιον Εστί»

Διαδώστε:
Προσκύνημα του Μητροπολίτη Μαντινείας στο «Άξιον Εστί»

Στην Αθήνα μετέβη χθες, Τετάρτη 10 Μαϊου 2023, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος, προκειμένου να προσκυνήσει την θαυματουργό Εικόνα «Άξιον Εστί», που βρίσκεται αυτές τις μέρες από το Άγιον Όρος και στο πλαίσιο του εορτασμού της επετείου των 200 χρονών από της Ελληνικής Επαναστάσεως, για ευλογία των πιστών.

Η θαυματουργός Εικόνα της Παναγίας μας είναι η εφέστιος Εικόνα του Αγίου Όρους και φυλάσσεται στο Πρωτάτο, στον Καθεδρικό Ναό των Καρυών.

Ο Σεβασμιώτατος έγινε μάρτυρας των χιλιάδων προσκυνητών, που περίμεναν υπομονετικά να προσκυνήσουν και να αποθέσουν την ευχαριστία, τον πόνο, την ικεσία, και κάθε άλλο αίτημά τους στην Θεομήτορα.

Κατόπιν ο Σεβασμιώτατος επισκέφθηκε τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμο, υποβάλλοντας τα σέβη του, και έτυχε της υψηλής του φιλοξενίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων