17/07/2023 17/07/2023 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε σήμερα την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών και ευχήθηκε σε όλους καταλλήλως. Στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με την νέα γενιά και η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, οι συναντήσεις...
17 Ιουλίου, 2023 - 16:57
Τελευταία ενημέρωση: 17/07/2023 - 16:13

Αγιασμός για την έναρξη της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Διαδώστε:
Αγιασμός για την έναρξη της Β’ κατασκηνωτικής περιόδου των αγοριών στις κατασκηνώσεις της Μητρόπολης Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων τέλεσε σήμερα την ακολουθία του Αγιασμού επί τη ενάρξει της δεύτερης κατασκηνωτικής περιόδου αγοριών και ευχήθηκε σε όλους καταλλήλως.

Στις κατασκηνώσεις της Μητροπόλεως, δίδεται η ευκαιρία για επικοινωνία της Εκκλησίας με την νέα γενιά και η προσευχή, η έπαρση της Σημαίας, οι αθλοπαιδιές, το θαλάσσιο μπάνιο, οι συναντήσεις ομάδων, εξασφαλίζουν μια ευχάριστη κοινωνική συμβίωση και όμορφες αναμνήσεις.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία και τόνισε την ανιδιοτελή προσφορά των στελεχών και ομαδαρχών που αποτελεί αξιομίμητο παράδειγμα.

ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ Β΄ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΤΩΝ ΑΓΟΡΙΩΝ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων