04/02/2020 04/02/2020 Σήμερα το πρωί εξεδήμησε προς Κύριον, πλήρης ημερών, ο μακαριστός ήδη Ιερεύς Γεώργιος Φωτιάδης, ο οποίος διακόνησε επί τεσσαρακονταετία και πλέον το ιερόν θυσιαστήριον μετά ζήλου και προθυμίας σε πολλάς Ενορίας της Ιεράς Μητροπόλεως, κόμη και μετά την συνταξιοδότησή του. Προσέφερε δε μετά της Πρεσβυτέρας του δύο τέκνα. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το πρωί...
04 Φεβρουαρίου, 2020 - 15:54
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2020 - 15:31

Αποδήμησε εις Κύριον ο ιερεύς Γεώργιος Φωτιάδης

Διαδώστε:
Αποδήμησε εις Κύριον ο ιερεύς Γεώργιος Φωτιάδης

Σήμερα το πρωί εξεδήμησε προς Κύριον, πλήρης ημερών, ο μακαριστός ήδη Ιερεύς Γεώργιος Φωτιάδης, ο οποίος διακόνησε επί τεσσαρακονταετία και πλέον το ιερόν θυσιαστήριον μετά ζήλου και προθυμίας σε πολλάς Ενορίας της Ιεράς Μητροπόλεως, κόμη και μετά την συνταξιοδότησή του. Προσέφερε δε μετά της Πρεσβυτέρας του δύο τέκνα.

Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί το πρωί της Τετάρτης, 5ης Φεβρουαρίου 2020, ώρα 11ην, στον Ιερό Ενοριακό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων