03/02/2024 03/02/2024 Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε την κυριώνυμη ημέρα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, όπου αναφέρθηκε στο νόημα της ημέρας δανειζόμενος στοιχεία από το ιερό Ευαγγέλιο και τους Πατερικούς λόγους. Επίσης, την αυτή ημέρα, Ορθόδοξη εορτή της Ελληνίδας μητέρας, μαζί με τη μητέρα όλων...
03 Φεβρουαρίου, 2024 - 15:20
Τελευταία ενημέρωση: 03/02/2024 - 15:08

Εορτή της Υπαπαντής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Εορτή της Υπαπαντής στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων ιερούργησε την κυριώνυμη ημέρα της εορτής της Υπαπαντής του Κυρίου, στον Ιερό Ναό της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, όπου αναφέρθηκε στο νόημα της ημέρας δανειζόμενος στοιχεία από το ιερό Ευαγγέλιο και τους Πατερικούς λόγους.

Επίσης, την αυτή ημέρα, Ορθόδοξη εορτή της Ελληνίδας μητέρας, μαζί με τη μητέρα όλων την Παναγία, τα παιδιά των δύο Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ιεράς Μητρόπολης, εκκλησιάστηκαν και κοινώνησαν των Αχράντων Μυστηρίων.

 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΥΠΑΠΑΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων