19/06/2024 19/06/2024 Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Νικολάου Παπανικολάου επί τη συμπληρώσει 31 ετών από την κοίμησή του. Το μνημόσυνο είναι ένας φόρος τιμής και συνάμα ευγνωμοσύνης προς τον μεγάλο δωρητή και ευεργέτη της Ροδόπης. Είναι ημέρα μνήμης και τιμής για...
19 Ιουνίου, 2024 - 21:10

Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση του Νικολάου Παπανικολάου δωρητή και ευεργέτη της Ροδόπης

Διαδώστε:
Επιμνημόσυνη δέηση για την ανάπαυση του Νικολάου Παπανικολάου δωρητή και ευεργέτη της Ροδόπης

Την Τετάρτη, 26 Ιουνίου 2024, στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Κομοτηνής θα τελεσθεί επιμνημόσυνη δέηση υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του μακαριστού Νικολάου Παπανικολάου επί τη συμπληρώσει 31 ετών από την κοίμησή του.

Το μνημόσυνο είναι ένας φόρος τιμής και συνάμα ευγνωμοσύνης προς τον μεγάλο δωρητή και ευεργέτη της Ροδόπης. Είναι ημέρα μνήμης και τιμής για μία προσωπικότητα που αγκάλιασε τον τόπο, συνέβαλε έτσι καίρια στην πνευματική ανάπτυξή του και αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς και προσφοράς που παραμένει αναλλοίωτη στο πέρασμα του χρόνου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων