01/08/2024 01/08/2024 Το μεσημέρι της Τετάρτης, ευρισκομένη στην Κομοτηνή, η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, συνοδευομένη από τον Γενικό Διευθυντή Βιομηχανίας Αναστάσιο Μητιακούδη και τη συνεργάτιδά της Αθηνά Ψαριάη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης. Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την επιθυμία τους να τον συναντήσουν, τους ενημέρωσε...
01 Αυγούστου, 2024 - 9:42
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2024 - 9:37

Επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Επίσκεψη της υφυπουργού Ανάπτυξης στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ευρισκομένη στην Κομοτηνή, η υφυπουργός Ανάπτυξης Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, συνοδευομένη από τον Γενικό Διευθυντή Βιομηχανίας Αναστάσιο Μητιακούδη και τη συνεργάτιδά της Αθηνά Ψαριάη, επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμονα στα Γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης.

Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους επισκέπτες για την επιθυμία τους να τον συναντήσουν, τους ενημέρωσε για το έργο της ακριτικής Μητρόπολης και τους επέστησε την προσοχή για την υγιή ανάπτυξη της περιοχής.

Τέλος τους ευχήθηκε υγεία και επιτυχία στο ευθυνοφόρο έργο τους, προσφέροντάς τους αντίτυπα των εκδόσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων