29/04/2024 29/04/2024 O Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε, την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής. Στον λόγο του προέτρεψε τους πιστούς δυναμωμένοι από την ευλογημένη παρουσία του Κυρίου και το μήνυμα της νίκης έναντι του θανάτου που μεταδίδεται μέσα από τους κλάδους των Βαΐων, να Τον υποδεχθούμε στις καρδιές μας,...
29 Απριλίου, 2024 - 20:17
Τελευταία ενημέρωση: 29/04/2024 - 19:40

H Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
H Κυριακή των Βαΐων στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

O Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ιερούργησε, την Κυριακή των Βαΐων, 28 Απριλίου, στον Ιερό Ναό Της του Θεού Σοφίας Κομοτηνής.

Στον λόγο του προέτρεψε τους πιστούς δυναμωμένοι από την ευλογημένη παρουσία του Κυρίου και το μήνυμα της νίκης έναντι του θανάτου που μεταδίδεται μέσα από τους κλάδους των Βαΐων, να Τον υποδεχθούμε στις καρδιές μας, καλώντας: «Ωσαννά!», κατά μίμηση της Εισόδου Αυτού στα Ιεροσόλυμα και την υποδοχή Του ως Μεσσία.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τα παιδιά του κατηχητικού της ενορίας του Ιερού Ναού Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής, κάνανε την καθιερωμένη πασχαλινή τους εορτή, όπου ο Σεβασμιώτατος στο τέλος τους μοίρασε τα πασχαλινά δώρα και ευχήθηκε σε όλους τα δέοντα για τις Άγιες ημέρες και την λαμπροφόρο Ανάσταση.

Η ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων