28/10/2024 28/10/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο ομώνυμο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Στρατοπέδου Ταγματάρχου Ιωάννου Κούρδαλου, στη Νέα Καλλίστη (872 Αποθήκη Καυσίμων). Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του τονίζοντας το πρόσωπο της Παναγίας ως πρότυπο της εν Χριστώ ζωής...
28 Οκτωβρίου, 2024 - 20:21
Τελευταία ενημέρωση: 28/10/2024 - 19:24

Η Εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Διαδώστε:
Η Εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων χοροστάτησε χθες κατά την ακολουθία του Εσπερινού επί τη εορτή της Αγίας Σκέπης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο ομώνυμο πανηγυρίζον Παρεκκλήσιο του Στρατοπέδου Ταγματάρχου Ιωάννου Κούρδαλου, στη Νέα Καλλίστη (872 Αποθήκη Καυσίμων).

Ο Σεβασμιώτατος στον λόγο του τονίζοντας το πρόσωπο της Παναγίας ως πρότυπο της εν Χριστώ ζωής μας, ευχήθηκε η Θεομήτωρ να σκεπάζει με τον χιτώνα της όλους μας, σε κάθε περίσταση του βίου μας και να χαρίζει ειρήνη σε όλον τον κόσμο.

 

Η ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΚΕΠΗΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων