03/08/2024 03/08/2024 Την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024, στα πλαίσια της τελετής ενάρξεως του 2ου Θερινού Summer Camp Return to your Roots, παρέστη ο Σεβασμιώτατος και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό. Το 2ο Θερινό Summer Camp Return to your Roots πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Σικάγο, του Εργαστηρίου «ΣυνΜόρΦωΣη»...
03 Αυγούστου, 2024 - 13:15

Μητρόπολη Μαρωνείας: Έναρξη 2ου Θερινού “Summer camp returnto your roots”

Διαδώστε:
Μητρόπολη Μαρωνείας: Έναρξη 2ου Θερινού “Summer camp returnto your roots”

Την Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2024, στα πλαίσια της τελετής ενάρξεως του 2ου Θερινού Summer Camp Return to your Roots, παρέστη ο Σεβασμιώτατος και απηύθυνε σχετικό χαιρετισμό.

Το 2ο Θερινό Summer Camp Return to your Roots πραγματοποιείται με τη συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως Μαρωνείας και Κομοτηνής, του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος στο Σικάγο, του Εργαστηρίου «ΣυνΜόρΦωΣη» του Δ.Π.Θ., του Κέντρου Ελληνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Σικάγο και του Hellenic American Leadership Council από 1 Αυγούστου έως 10 Αυγούστου.

Δέκα υπότροφοι ομογενείς από τις Η.Π.Α., ηλικίας 18 εως 25 ετών έχουν την ευκαιρία να διδαχθούν την ελληνική γλώσσα να ξεναγηθούν στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και να επισκεφθούν κατά την άφιξή τους την Θεσσαλονίκη την πρώτη ημέρα έναρξης του Θερινού Σχολείου.

Η Ιερά Μητρόπολη στηρίζει εμπράκτως την εκδήλωση, παραχωρώντας τις Εγκαταστάσεις των Κατασκηνώσεών της «Παίδων Χώρα» στην παραλία Προσκυνητών Κρυονερίου, στις οποίες θα διαμείνουν τις ημέρες του Προγράμματος οι υπότροφοι ομογενείς.

ΕΝΑΡΞΗ 2ου ΘΕΡΙΝΟΥ « SUMMER CAMP RETURN TO YOUR ROOTS»

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων