11/04/2022 11/04/2022 Το Ορθόδοξο Χριστιανικό δόγμα ασπάστηκε μια νεαρή μουσουλμάνα στην Κομοτηνή, σύμφωνα με το inkomotini.news. To μυστήριο της βάπτισης τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. όπου η 19χρονη βαπτίστηκε Χριστιανή, καθώς επιθυμεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της με χριστιανικό γάμο. Νονά της ήταν η δημοσιογράφος...
11 Απριλίου, 2022 - 15:33
Τελευταία ενημέρωση: 11/04/2022 - 15:58

Μουσουλμάνα βαφτίστηκε Χριστιανή στην Κομοτηνή

Διαδώστε:
Μουσουλμάνα βαφτίστηκε Χριστιανή στην Κομοτηνή

Το Ορθόδοξο Χριστιανικό δόγμα ασπάστηκε μια νεαρή μουσουλμάνα στην Κομοτηνή, σύμφωνα με το inkomotini.news. To μυστήριο της βάπτισης τελέσθηκε στο ιερό παρεκκλήσι του Αγίου Λουκά του Ιατρού του Ιερού Καθεδρικού Ναού Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. όπου η 19χρονη βαπτίστηκε Χριστιανή, καθώς επιθυμεί να παντρευτεί τον αγαπημένο της με χριστιανικό γάμο.

Νονά της ήταν η δημοσιογράφος του R-channel και ιδιοκτήτρια του thrakionline.gr, Μαρίνα Κινέζου, η οποία σε ανάρτησή της έγραψε:

“Ο Θεός με αξίωσε να γίνω πνευματική μητέρα ενός υπέροχου πλάσματος που στα 19 χρόνια της αποφάσισε συνειδητά να ακολουθήσει το ορθόδοξο δόγμα και να προβεί σε χριστιανικό γάμο με τον καλό της. Παρακολούθησε κατηχητικό και έμαθε για τον τριαδικό Θεό μας τον οποίο αγάπησε, και εύχομαι να φωλιάσει στην ψυχή της, και η μεγαλύτερη συγκίνηση, η δυνατότητα που μου έδωσε να επιλέξω το δεύτερο όνομά της και να την ονομάσω με το όνομα της πολυαγαπημένης μου γιαγιάς! Και το όνομα αυτής, Χριστίνα-Γεωργία! Ας είναι ο Χριστός μαζί σου!”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων