31/01/2024 31/01/2024 Για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στον χώρο της Παιδείας και των Γραμμάτων μίλησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων  ανήμερα της εορτής των Αγίων Πατέρων, προστατών και εφόρων της Παιδείας. Ο Σεβαμσιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του...
31 Ιανουαρίου, 2024 - 13:41
Τελευταία ενημέρωση: 31/01/2024 - 13:05

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στον χώρο της Παιδείας και των Γραμμάτων

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στον χώρο της Παιδείας και των Γραμμάτων

Για την προσφορά των Τριών Ιεραρχών στον χώρο της Παιδείας και των Γραμμάτων μίλησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας κ. Παντελεήμων  ανήμερα της εορτής των Αγίων Πατέρων, προστατών και εφόρων της Παιδείας.

Ο Σεβαμσιώτατος ιερούργησε στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής και προέστη της επιμνημοσύνου δεήσεως υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των Ευεργετών της Παιδείας του Γένους, παρουσία της Αναπληρώτριας Περιφερειακής Διευθύντριας Εκπαιδεύσεως Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, κ. Μαριγούλας Κοσμίδου, της Διευθύντριας Πρωτοβαθμίας Εκπαιδεύσεως Ροδόπης, κ. Αικατερίνης Σαραφίδου, Εκπαιδευτικών και μαθητών της περιφερείας μας.

Τον Πανηγυρικό της ημέρας εξεφώνησε η Διδάσκαλος του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής κ. Σταυριανή Σαντουρλίδου, αναπτύσσοντας επίκαιρο θέμα.

Ακολούθως παρατέθηκε από τον Σεβασμιώτατο δεξίωση προς τιμήν των Εκπαιδευτικών στην αίθουσα της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Κομοτηνής και εν συνεχεία, ο Σεβασμιώτατος, ευγενώς προσκληθείς από τις Πρυτανικές Αρχές, μετέβη στην Πρυτανεία, όπου μίλησε για την εν γένει προσφορά των Αγίων Τριών Ιεραρχών στον χώρο της Παιδείας και των Γραμμάτων.

 

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕΡΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων