29/01/2024 29/01/2024 Σήμερα Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024, με την ευκαιρία του εορτασμού των τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας του Γένους μας, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ευλόγησε την βασιλόπιτα της Σχολής και στον σύντομο λόγο του, απηύθυνε κάλεσμα στους υποψηφίους να γνωρίσουν τον...
29 Ιανουαρίου, 2024 - 16:43
Τελευταία ενημέρωση: 29/01/2024 - 16:03

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας μίλησε στους Δόκιμους Αστυφύλακες για τους Τρεις Ιεράρχες

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας μίλησε στους Δόκιμους Αστυφύλακες για τους Τρεις Ιεράρχες

Σήμερα Δευτέρα, 29 Ιανουαρίου 2024, με την ευκαιρία του εορτασμού των τριών Ιεραρχών, προστατών της Παιδείας του Γένους μας, ο Σεβασμιώτατος κ. Παντελεήμων κατόπιν προσκλήσεως του Διευθυντού και του Διοικητού του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής, ευλόγησε την βασιλόπιτα της Σχολής και στον σύντομο λόγο του, απηύθυνε κάλεσμα στους υποψηφίους να γνωρίσουν τον βίο των Τριών Ιεραρχών και να πορευθούν στην ζωή τους έχοντάς τους ως πρότυπα ζωής και διακονίας των συνανθρώπων τους.

Τέλος ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, υγεία, δύναμη και τα δέοντα προς την διοίκηση, με τον φωτισμό του Θεού.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων