01/12/2023 01/12/2023 Τους νέους Δόκιμους Αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής όρκισε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων.  Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος, προσκληθείς από τον Αστυνομικό Διευθυντή Σχολών Αστυφυλάκων κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, προέστη της Ακολουθίας της Ορκωμοσίας Δοκίμων Αστυφυλάκων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, παρουσία του Αντιστράτηγου κ. Σπυρίδωνος Σκλάβου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος...
01 Δεκεμβρίου, 2023 - 13:45

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας όρκισε τους Δόκιμους Αστυφύλακες στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας όρκισε τους Δόκιμους Αστυφύλακες στη Σχολή Αστυφυλάκων Κομοτηνής

Τους νέους Δόκιμους Αστυφύλακες της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής όρκισε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. 

Την Παρασκευή, 1η Δεκεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος, προσκληθείς από τον Αστυνομικό Διευθυντή Σχολών Αστυφυλάκων κ. Κωνσταντίνο Βλάχο, προέστη της Ακολουθίας της Ορκωμοσίας Δοκίμων Αστυφυλάκων του Τμήματος Δοκίμων Αστυφυλάκων Κομοτηνής, παρουσία του Αντιστράτηγου κ. Σπυρίδωνος Σκλάβου Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος και του Διοικητού της Αστυνομικής Ακαδημίας, Υποστρατήγου κ. Χαραλάμπους Καλόγηρου.

Μετά την τελετή ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους ορκισθέντες και ευχήθηκε υγεία και καλή σταδιοδρομία με τον φωτισμό του Θεού.

Πατήστε  ΕΔΩ  για περισσότερες φωτογραφίες

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων