02/07/2024 02/07/2024 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής το διήμερο από Κυριακής 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρας 1 Ιουλίου, ευγενώς προσκληθείς υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αδριανουπόλεως κ. Ευλογίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου της Ρίλας Βουλγαρίας, συμμετείχε στις πανηγυρικές λατρευτικές συνάξεις επί τη ανακομιδή των σεπτών λειψάνων του Αγίου. Την παραμονή της εορτής, χοροστάτησε κατά...
02 Ιουλίου, 2024 - 13:47
Τελευταία ενημέρωση: 02/07/2024 - 13:51

Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην εορτή της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου Ρίλας της Βουλγαρίας

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Μαρωνείας στην εορτή της Ιεράς Μονής του Αγίου Ιωάννου Ρίλας της Βουλγαρίας

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής το διήμερο από Κυριακής 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρας 1 Ιουλίου, ευγενώς προσκληθείς υπό του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Αδριανουπόλεως κ. Ευλογίου, Καθηγουμένου της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου της Ρίλας Βουλγαρίας, συμμετείχε στις πανηγυρικές λατρευτικές συνάξεις επί τη ανακομιδή των σεπτών λειψάνων του Αγίου.

Την παραμονή της εορτής, χοροστάτησε κατά την Ακολουθία του Πανηγυρικού Εσπερινού και προεξήρχε της Ευχαριστιακής Συνάξεως την κυριώνυμη ημέρα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων