18/03/2021 18/03/2021 Το πρόγραμμα των Ακολουθιών των Χαιρετισμών και των Κατανυκτικών Εσπερινών σε Ιερούς Ναούς και Μονές της Ροδόπης ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής. Κατά την διάρκεια της Σαρακοστής, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης θα τελούνται τις Παρασκευές δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών με ώρες έναρξης: 17:00 η πρώτη και 19:00 η δεύτερη. Επίσης,...
18 Μαρτίου, 2021 - 15:45
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 15:25

Πρόγραμμα χαιρετισμών και κατανυκτικών εσπερινών στη Ροδόπη

Διαδώστε:
Πρόγραμμα χαιρετισμών και κατανυκτικών εσπερινών στη Ροδόπη

Το πρόγραμμα των Ακολουθιών των Χαιρετισμών και των Κατανυκτικών Εσπερινών σε Ιερούς Ναούς και Μονές της Ροδόπης ανακοίνωσε η Ιερά Μητρόπολη Μαρωνείας και Κομοτηνής.

Κατά την διάρκεια της Σαρακοστής, σε όλους τους Ιερούς Ναούς της πόλης θα τελούνται τις Παρασκευές δύο Ακολουθίες των Χαιρετισμών με ώρες έναρξης: 17:00 η πρώτη και 19:00 η δεύτερη.

Επίσης, Χαιρετισμοί θα γίνονται και στις εξής Μονές-Ναούς: Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Βαθυρρύακος (17:00), Ιερά Μονή Εισοδίων της Θεοτόκου Πανδρόσου (17:00), Ιερά Μονή Οσίου Μάξιμου Καυσοκαλύβη Παπικίου Όρους (12:00), Ιερός Ναός Αγίας Παρασκευής Κομοτηνής (17:00), Ιερός Ναός Αγίου Χριστοφόρου Κομοτηνής (17:00).

Πρόγραμμα ομιλητών Κατανυκτικών Εσπερινών

Το πρόγραμμα ομιλητών Κατανυκτικών Εσπερινών έχει ως εξής:
Α’ Κυριακή των Νηστειών 21 Μαρτίου – ομιλητής: Αρχιμανδρίτης Πορφύριος Σοφός.
Β’ Κυριακή των Νηστειών 28 Μαρτίου – ομιλητής: Αρχιμανδρίτης Χρύσανθος Θεοδωρίδης.
Γ’ Κυριακή των Νηστειών 4 Απριλίου – ομιλητής: Αρχιμανδρίτης Οικουμένιος Μαρκόπουλος.
Δ’ Κυριακή των Νηστειών 11 Απριλίου – Ομιλητής: Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Παπαβέργος.
Ε’ Κυριακή των Νηστειών 18 Απριλίου – ομιλητής: Πρωτοπρεσβύτερος Σταύρος Κολιούσης.

Οι Κατανυκτικοί Εσπερινοί τελούνται τα απογεύματα των Κυριακών της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής στον Ιερό Ναό Της Του Θεού Σοφίας Κομοτηνής στις 18.00.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων