19/04/2020 19/04/2020 To επίκαιρο μήνυμά του Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Ιωάννη Γκάρανη, αναφέρει τα εξής: “Χριστός Ανέστη, δημότισσες και δημότες μου! Φέτος δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης. Κι αυτό, γιατί αποφασίσαμε να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των επιστημόνων, και με την υπεύθυνη στάση μας να περιφρουρήσουμε τη δημόσια υγεία και το κοινό καλό....
19 Απριλίου, 2020 - 16:35
Τελευταία ενημέρωση: 19/04/2020 - 15:57

Το Άγιο Φως σκέπει το Δημαρχείο Κομοτηνής

Διαδώστε:
Το Άγιο Φως σκέπει το Δημαρχείο Κομοτηνής

To επίκαιρο μήνυμά του Δημάρχου Κομοτηνής, κ. Ιωάννη Γκάρανη, αναφέρει τα εξής: “Χριστός Ανέστη, δημότισσες και δημότες μου! Φέτος δεν μπορέσαμε να γιορτάσουμε όλοι μαζί το χαρμόσυνο γεγονός της Ανάστασης. Κι αυτό, γιατί αποφασίσαμε να πειθαρχήσουμε στις οδηγίες των επιστημόνων, και με την υπεύθυνη στάση μας να περιφρουρήσουμε τη δημόσια υγεία και το κοινό καλό. Όμως, γνωρίζετε ότι η Δημοτική αρχή της πόλης μας, από την πρώτη στιγμή της μεγάλης αυτής κρίσης στέκει όρθια στις επάλξεις και μεριμνά για τους δημότες της. Έτσι κι απόψε, έλαβα εξ ονόματός σας, μόνος, και με όλες τις ενδεδειγμένες προφυλάξεις, το Άγιο Φως από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας και άναψα με τη φλόγα του το φανάρι που τοποθετήσαμε γι’ αυτόν τον σκοπό στην κορυφή του Δημαρχείου μας. Εύχομαι το Φως του, το Φως της θυσίας και της Αγάπης, να μας καθοδηγεί και να μας σκέπει! Και να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου, γεροί και υγιείς, για να γιορτάσουμε τη νίκη της ανθρωπότητας στη μάχη με τον αόρατο εχθρό! Χρόνια σας Πολλά!”.

Ακολουθούν ορισμένα φωτογραφικά στιγμιότυπα:

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων