28/05/2024 28/05/2024 Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε, την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου. Τον Θεοφιλέστατο συνόδευαν πνευματικά του τέκνα και συνεργάτες του από την Αυστραλία. Οι δύο αρχιερείς συζήτησαν θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος και ο Σεβασμιώτατος Μεσσηνίας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη...
28 Μαΐου, 2024 - 21:16
Τελευταία ενημέρωση: 28/05/2024 - 21:17

Ο Επίσκοπος Μαγνησίας Χριστόδουλος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο Επίσκοπος Μαγνησίας Χριστόδουλος στην Ιερά Μητρόπολη Μεσσηνίας

Τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο επισκέφθηκε, την Τρίτη 28 Μαΐου, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μαγνησίας κ. Χριστόδουλος, βοηθός Επίσκοπος του Σεβασμιωτάτου Αρχιεπισκόπου Αυστραλίας κ. Μακαρίου.

Τον Θεοφιλέστατο συνόδευαν πνευματικά του τέκνα και συνεργάτες του από την Αυστραλία. Οι δύο αρχιερείς συζήτησαν θέματα εκκλησιαστικού ενδιαφέροντος και ο Σεβασμιώτατος Μεσσηνίας εξέφρασε για μια ακόμη φορά την ευγνωμοσύνη του προς τον Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο για την φιλοξενία κατά την διάρκεια της Κληρικολαϊκής Συνέλευσης τον παρελθόντα Σεπτέμβριο του 2023 στο Σύδνεϋ.

Επιπλέον εξέφρασε την χαρά του για την παρουσία του Θεοφιλεστάτου και της τιμίας συνοδείας του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων