11/06/2024 11/06/2024 Με την παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, ο πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού, στο ομώνυμο παρεκκλήσιο της ενορίας της Νέδουσας, του Δήμου Καλαμάτας. Της Ακολουθίας του εσπερινού προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος...
11 Ιουνίου, 2024 - 8:45
Τελευταία ενημέρωση: 11/06/2024 - 8:56

Ο εσπερινός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Ο εσπερινός του Αγίου Λουκά του Ιατρού στη Νέδουσα Μεσσηνίας

Με την παρουσία πλήθους πιστών από την ευρύτερη περιοχή της Μεσσηνίας, τελέσθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου, ο πανηγυρικός εσπερινός του Αγίου Λουκά Αρχιεπισκόπου Συμφερουπόλεως και Κριμαίας, του Ιατρού, στο ομώνυμο παρεκκλήσιο της ενορίας της Νέδουσας, του Δήμου Καλαμάτας.

Της Ακολουθίας του εσπερινού προέστη ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Μεσσηνίας Αρχιμ. Φίλιππος Χαμαργιάς, συμπαραστατούμενος από τον εφημέριο της ενορίας π. Βασίλειο Βεργινάδη.

Προ του πέρατος της Ακολουθίας ο π. Φίλιππος κηρύττοντας τον θείο λόγο αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η φετινή πανήγυρη συμπίπτει μέσα στην Πασχάλιο περίοδο και συνέδεσε τον Γολγοθά του Χριστού και την Ανάσταση Του, με τον καθημερινό Γολγοθά των ασθενών συνανθρώπων μας που αναμένουν την προσωπική τους Ανάσταση, με την πρεσβεία του Αγίου Λουκά.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων