13/10/2024 13/10/2024 Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα. Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρα κ. Κυπριανός, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου. Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Σουλτάνωφ, οι εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ναού και οι διάκονοι. Τους ύμνους...
13 Οκτωβρίου, 2024 - 12:16
Τελευταία ενημέρωση: 13/10/2024 - 12:32

Οι Μητροπολίτες Στάρα Ζαγόρα και Μεσσηνίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Διαδώστε:
Οι Μητροπολίτες Στάρα Ζαγόρα και Μεσσηνίας στον Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής στην Καλαμάτα

Αρχιερατικό Συλλείτουργο τελέσθηκε το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2024, στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής του Χριστού στην Καλαμάτα.

Της Θείας Λειτουργίας προέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρα κ. Κυπριανός, συλλειτουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Τους Αρχιερείς πλαισίωσαν ο Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος Σουλτάνωφ, οι εφημέριοι του Μητροπολιτικού Ναού και οι διάκονοι.

Τους ύμνους απέδωσε η Χορωδία της Ιεράς Μητροπόλεως Στάρα Ζαγόρα, η οποία αυτές τις ημέρες συμμετείχε στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας και την οποία διηύθυνε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Κυπριανός.

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος καλωσόρισε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Στάρα Ζαγόρα κ. Κυπριανό και την συνοδεία του και συνεχάρη τα μέλη της χορωδίας τόσο για την συμμετοχή τους στο Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας όσο και για την παρουσία τους στη Θεία Λειτουργία.

Εν συνεχεία ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Στάρα Ζαγόρα κ. Κυπριανός ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο για την αβραμιαία φιλοξενία όλες αυτές τις μέρες και την εκπεφρασμένη αγάπη του τόσο στον ίδιο όσο και σε όλα τα μέλη της χορωδίας.

Περισσότερες φωτογραφίες:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων