09/02/2022 09/02/2022 Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος κ. Ανδρέας Καπουράλος. Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία. Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον κ. Πύραρχο για την προαγωγή του και του ευχήθηκε δύναμη...
09 Φεβρουαρίου, 2022 - 12:51
Τελευταία ενημέρωση: 09/02/2022 - 12:54

Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Μεσσηνίας

Διαδώστε:
Στο Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο  νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Μεσσηνίας

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Σεβ. Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε σήμερα ο νέος Διοικητής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχος κ. Ανδρέας Καπουράλος.

Ο νέος Διοικητής, ζήτησε την ευχή του Μητροπολίτη στα νέα του καθήκοντα, ευελπιστώντας σε αγαστή συνεργασία με την τοπική Εκκλησία.

Ο Μητροπολίτης συνεχάρη τον κ. Πύραρχο για την προαγωγή του και του ευχήθηκε δύναμη και κάθε επιτυχία στα νέα και πολυεύθυνα καθήκοντά του.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων