13/05/2024 13/05/2024 Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ιωάννης Πάζιος, γεωγράφος, γραμματέας του τομέα ψηφιακής πολιτικής και μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής. Ο κ. Πάζιος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, του οποίου ζήτησε την ευχή για τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ αντάλλαξαν...
13 Μαΐου, 2024 - 12:17

Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ιωάννης Πάζιος

Διαδώστε:
Στον Μητροπολίτη Μεσσηνίας ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής Ιωάννης Πάζιος

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο, πραγματοποίησε ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής Ιωάννης Πάζιος, γεωγράφος, γραμματέας του τομέα ψηφιακής πολιτικής και μέλος της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Ο κ. Πάζιος έτυχε θερμής υποδοχής από τον Σεβασμιώτατο, του οποίου ζήτησε την ευχή για τον προεκλογικό του αγώνα, ενώ αντάλλαξαν απόψεις σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Ο Μητροπολίτης ευχαρίστησε για την επίσκεψη και ευχήθηκε στον υποψήφιο Ευρωβουλευτή, υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία στην υποψηφιότητά του.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων