13/07/2024 13/07/2024 O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετέβη στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, όπου με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού κατά τα εγκαίνια της νέας ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου. Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας...
13 Ιουλίου, 2024 - 13:00
Τελευταία ενημέρωση: 13/07/2024 - 12:58

Αγιασμός Εγκαινίων νέας ψυχιατρικής Κλινικής Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας

Διαδώστε:
Αγιασμός Εγκαινίων νέας ψυχιατρικής Κλινικής Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου Νέας Ιωνίας

O Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας, Φιλαδελφείας, Ηρακλείου και Χαλκηδόνος κ. Γαβριήλ μετέβη στο Κωνσταντοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Νέας Ιωνίας, όπου με τη συμμετοχή κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, τέλεσε την Ακολουθία του Αγιασμού κατά τα εγκαίνια της νέας ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Το παρών στα εγκαίνια έδωσαν ο υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο Δήμαρχος Νέας Ιωνίας κ. Παναγιώτης Μανούρης, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Χρήστος Τσάμης, μέλη της Διοίκησης του Νοσοκομείου, καθώς και μέλη του ιατρικού και του νοσηλευτικού προσωπικού.

Στον σύντομο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος εκθείασε την σημασία της ανακαίνισης της ψυχιατρικής Κλινικής, η οποία ως στόχο έχει την ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, ενώ παράλληλα και επαίνεσε το σπουδαίο και θεάρεστο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών του Νοσοκομείου.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων