31/08/2024 31/08/2024 Tελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30ης Αυγούστου 2024 ο μεθέορτος Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Παλαιό Φάληρο. Μετά το πέρας του μεθέορτου Εσπερινού ακολούθησε η μεγαλοπρεπής λιτάνευση της ιερήςχος Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Αλεξάνδρου και Ιερών Λειψάνων, διερχομένων διά των...
31 Αυγούστου, 2024 - 10:33
Τελευταία ενημέρωση: 31/08/2024 - 10:57

Παλαιό Φάληρο: Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτανεία της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Αλεξάνδρου

Διαδώστε:
Παλαιό Φάληρο: Μεθέορτος Εσπερινός και Λιτανεία της Ιερής Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Αλεξάνδρου

Tελέστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 30ης Αυγούστου 2024 ο μεθέορτος Εσπερινός της εορτής του Αγίου Αλεξάνδρου χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών, στον φερώνυμο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό στο Παλαιό Φάληρο.

Μετά το πέρας του μεθέορτου Εσπερινού ακολούθησε η μεγαλοπρεπής λιτάνευση της ιερήςχος Εικόνας του Πολιούχου Αγίου Αλεξάνδρου και Ιερών Λειψάνων, διερχομένων διά των οδών Αγίου Αλεξάνδρου – Αφροδίτης – Πρωτέως – Αλκυόνης.

Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον πιστό λαό, το άγημα και την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού, τους ιερείς, συνεργάτες και εθελοντές του Ιερού Ναού για την άψογη προετοιμασία και επιτυχία της εφετινής Πανηγύρεως.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η πανήγυρη του Ιερού Ναού Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου (ΦΩΤΟ)

Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ι.Ν. Αγίου Αλεξάνδρου Παλαιού Φαλήρου

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων