16/05/2024 16/05/2024 Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου έφτασε λίγο μετά τις 11.00 π.μ. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου την υποδέχτηκαν στην είσοδο του ναού ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Ελευθέριος Αλεξανδρίδης. Εύοσμος Θεσσαλονίκης – Ραφαήλ Γεωργιάδη, ope.gr Η επίσκεψη της ΠτΔ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των...
16 Μαΐου, 2024 - 13:04

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για τα 50 χρόνια ζωής και διακονίας (ΦΩΤΟ)

Διαδώστε:
Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην Ιερά Μητρόπολη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως για τα 50 χρόνια ζωής και διακονίας (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Ευόσμου έφτασε λίγο μετά τις 11.00 π.μ. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, όπου την υποδέχτηκαν στην είσοδο του ναού ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας και ο δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου κ. Ελευθέριος Αλεξανδρίδης.

  • Εύοσμος Θεσσαλονίκης – Ραφαήλ Γεωργιάδη, ope.gr

Η επίσκεψη της ΠτΔ πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εορτασμών για τα 50 χρόνια ζωής και διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως.

Ο Μητροπολίτης υποδεχόμενος την ΠτΔ προχώρησε μαζί της στο εσωτερικό του ναού όπου την καλωσόρισε και αναφέρθηκε στην ιστορία του ναού και στις δομές του, με την κ. Σακελλαροπούλου να παρακολουθεί και να αφουγκράζεται με προσοχή.

Ο δήμαρχος Ελευθέριος Αλεξανδρίδης, αφού καλωσόρισε και ο την κ. Σακελλαροπούλου στο δήμο Ευόσμου, δώρισε στην ΠτΔ το βιβλίο της ιστορίας του Δήμου.

“Κυρία πρόεδρε, ο Δήμος μας είναι ο μεγαλύτερος σε πληθυσμό δήμος της Ελλάδας. Ένας δήμος που στήθηκε από πρόσφυγες επί το πλείστον. Σας θέλουμε αρωγό στην προσπάθεια που κάνουμε για τους ανθρώπους μας και την περιοχή μας”, σημείωσε ο κ. Αλεξανδρίδης.

Η κ. Σακελλαροπούλου ξεναγήθηκε στη συνέχεια στους χώρους του ιερού ναού και στις κοινωνικές δομές του. Επισκέφτηκε το Συσσίτιο, όπου γυναίκες της δομής της πρόσφεραν κεράσματα και φωτογραφήθηκαν μαζί της και στη συνέχεια προχώρησε στις άλλες δομές του ναού, το γηροκομείο τον ξενώνα ασθενών και τον παιδικό σταθμό.

   

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων