11/09/2024 11/09/2024 Στο παρεκκλήσι της Αγίας Υπομονής εντός του Ιερού Καθεδρικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως τελέστηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος  του Σεμασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα του και Γέροντος της Γυναικείας Χορωδιας της Μητρόπολης « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος». Ο Εσπερινός τελέστηκε στη μνήμη της Όσιας Κασσιανής της οποίας το όνομα...
11 Σεπτεμβρίου, 2024 - 8:55
Τελευταία ενημέρωση: 11/09/2024 - 11:21

Νεαπόλεως Βαρνάβας προς μέλη Χορωδίας “Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος”: Στόχος να είναι η δόξα της Εκκλησίας

Διαδώστε:
Νεαπόλεως Βαρνάβας προς μέλη Χορωδίας “Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος”: Στόχος να είναι η δόξα της Εκκλησίας

Στο παρεκκλήσι της Αγίας Υπομονής εντός του Ιερού Καθεδρικού Ναού Τιμίου Προδρόμου Νεαπόλεως τελέστηκε την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2024 Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος  του Σεμασμιωτάτου Μητροπολίτη Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβα του και Γέροντος της Γυναικείας Χορωδιας της Μητρόπολης « Αγία Κασσιανή η Υμνογράφος».

Ο Εσπερινός τελέστηκε στη μνήμη της Όσιας Κασσιανής της οποίας το όνομα φέρει η Χορωδία.

Ο Σεβασμιώτατος στην αποστροφή του προς τα εορτάζοντα μέλη της Χορωδίας να είναι ο στόχος τους η δόξα της Εκκλησίας μέσα από το τραγούδι.

     

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων