09/10/2024 09/10/2024 Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερησίας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεώς μας τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους συνοδούς τους με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη, Ειδική...
09 Οκτωβρίου, 2024 - 20:20
Τελευταία ενημέρωση: 09/10/2024 - 18:39

Επίσκεψη Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ της Μητροπόλεως Θηβών στον Μητροπολίτη Πρεβέζης

Διαδώστε:
Επίσκεψη Κέντρου Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑΜΕΑ της Μητροπόλεως Θηβών στον Μητροπολίτη Πρεβέζης

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2024 ο Σεβ. Μητροπολίτης Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσόστομος στα πλαίσια εκπαιδευτικής εκδρομής του Κέντρου Διημέρευσης και Ημερησίας Φροντίδας ΑΜΕΑ «Ειδική Παιδεία» της Ιεράς Μητροπόλεως Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος υποδέχθηκε στο Επισκοπείο της Μητροπόλεώς μας τους εκπαιδευτικούς, τους μαθητές και τους συνοδούς τους με επικεφαλής την Διευθύντρια κ. Αλεξάνδρα Ζάνταλη, Ειδική Παιδαγωγό και Κοινωνική Θεραπεύτρια.

Ο Σεβασμιώτατος καλωσόρισε τους επισκέπτες, προσφέροντας ευλογίες και ένα μικρό κέρασμα, ενώ από την πλευρά της η κ. Ζάνταλη προσέφερε αναμνηστικά δώρα και ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το πρόγραμμα σπουδών του Κέντρου, τον αριθμό των μαθητών και τις δράσεις του.

Κατά την διάρκεια της επίσκεψης παρέστη και ο Δήμαρχος Πρεβέζης κ. Νικόλαος Γεωργάκος.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων