30/05/2024 30/05/2024 Παράκληση για την επιτυχία και την ενίσχυση των μαθητών, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαϊου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρεβέζης, χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου. Ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από μαθητές και μαθήτριες, υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο τέλος...
30 Μαΐου, 2024 - 10:02
Τελευταία ενημέρωση: 30/05/2024 - 10:04

Παράκληση στην Πρέβεζα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξτάσεων

Διαδώστε:
Παράκληση στην Πρέβεζα για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξτάσεων

Παράκληση για την επιτυχία και την ενίσχυση των μαθητών, που συμμετέχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 28 Μαϊου 2024 στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πρεβέζης, χοροστατήσαντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νικοπόλεως και Πρεβέζης κ. Χρυσοστόμου.

Ο Ιερός Ναός ήταν κατάμεστος από μαθητές και μαθήτριες, υποψηφίους για την τριτοβάθμια εκπαίδευση. Στο τέλος της Παράκλησης ο Σεβασμιώτατος απηύθυνε επίκαιρο μήνυμα με πατρικές συμβουλές για την επιτυχία των υποψηφίων εκφράζοντας τις ευχαριστίες τόσο της τοπικής Εκκλησίας όσο και τις προσωπικές του για την συμμετοχή των παιδιών στην Παράκληση προτρέποντάς τα να έχουν στην καρδιά τους ως πολύτιμο θησαυρό τα λόγια του Αποστόλου Παυλου «πάντα ισχύω εν τω δυναμούντι με Χριστώ» «Τα πάντα μπορώ να κατορθώσω στη ζωή μου με την δύναμη που μου δίνει ο Χριστός».

Στο τέλος οι μαθητές έλαβαν την ευλογία του Σεβασμιωτάτου και ένα συμβολικό δώρο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων