17/11/2022 17/11/2022 Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδος και Βιστωνικού Κόλπου Άγιος Νικόλαος» για την προσφορά 300 κιλών αλιευτικών προϊόντων (ιχθύων), τα οποία διετέθησαν στην Τράπεζα της Αγάπης, το Οικοτροφείο και το Γηροκομείο της Μητρόπολης. Η προσφορά αυτή...
17 Νοεμβρίου, 2022 - 17:31
Τελευταία ενημέρωση: 17/11/2022 - 17:37

Αλιευτικός Συνεταιρισμός προσέφερε 300 κιλά ψάρια στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολής Ξάνθης

Διαδώστε:
Αλιευτικός Συνεταιρισμός προσέφερε 300 κιλά ψάρια στην Τράπεζα Αγάπης της Ιεράς Μητρόπολής Ξάνθης

Η Ιερά Μητρόπολη Ξάνθης, με ανακοίνωσή της, εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς τον Πρόεδρο και τα Μέλη του Αλιευτικού Συνεταιρισμού Ξάνθης «Αλιευτικός Συνεταιρισμός Βιστωνίδος και Βιστωνικού Κόλπου Άγιος Νικόλαος» για την προσφορά 300 κιλών αλιευτικών προϊόντων (ιχθύων), τα οποία διετέθησαν στην Τράπεζα της Αγάπης, το Οικοτροφείο και το Γηροκομείο της Μητρόπολης.

Η προσφορά αυτή δεικνύει τη μέριμνα του Προέδρου κ. Γεωργίου Γκίλη και των Μελών του Αλιευτικού Συνεταιρισμού για την τοπική κοινωνία, την νεότητα, τους ηλικιωμένους και για τους ενδεείς συμπολίτες μας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων