24/12/2018 24/12/2018 Τα πατροπαράδοτα κάλαντα έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα , την Δευτέρα 24η Δεκεμβρίου 2018 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ξάνθης , οι μαθητές Σχολείων της Πόλεως , αντιπροσωπείες Συλλόγων , η Φιλαρμονική Μπάντα του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης , η χορωδία και μπάντα της Φιλαρμονικής του ΔΣΣτρατού καθώς και πολλοί άλλοι Σύλλογοι στους οποίους...
24 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:36
Τελευταία ενημέρωση: 24/12/2018 - 13:49

Τα Κάλαντα στην Ι.Μ. Ξάνθης

Διαδώστε:
Τα Κάλαντα στην Ι.Μ. Ξάνθης

Τα πατροπαράδοτα κάλαντα έψαλλαν στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθεωρίου κ. Παντελεήμονα , την Δευτέρα 24η Δεκεμβρίου 2018 στο Μητροπολιτικό Μέγαρο Ξάνθης , οι μαθητές Σχολείων της Πόλεως , αντιπροσωπείες Συλλόγων , η Φιλαρμονική Μπάντα του Δημοτικού Ωδείου Ξάνθης , η χορωδία και μπάντα της Φιλαρμονικής του ΔΣΣτρατού καθώς και πολλοί άλλοι Σύλλογοι στους οποίους ευχήθηκε Ευλογημένα Χριστούγεννα με υγεία και τον Χριστό στην καρδιά τους.

Φωτορεπορτάζ: Ραφαήλ Γεωργιάδης

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων