06/09/2022 06/09/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ στο Κεραμί της Νάξου, με την ευκαιρία της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος. Στον Εσπερινό που τελέσθηκε τη Δευτέρα 5 Σεπεμβρίου 2022 χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τραγαίας-Δρυμαλίας, Αρχιμ. Χρυσόστομο Κοττάκη, τον Πρωτοπρ. Αντώνιο Απειρανθίτη, τον Σταυρ.-Οικ., Νικόλαο Βασιλάκη, τον...
06 Σεπτεμβρίου, 2022 - 18:00
Τελευταία ενημέρωση: 06/09/2022 - 18:10

Νάξος: Πανηγυρικός Εσπερινός στο Κεραμί με την ευκαιρία της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος

Διαδώστε:
Νάξος: Πανηγυρικός Εσπερινός στο Κεραμί με την ευκαιρία της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος

Πανηγυρικός Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ενοριακό Ναό Ταξιάρχου Μιχαήλ στο Κεραμί της Νάξου, με την ευκαιρία της ανάμνησης του εν Χώναις Θαύματος.

Στον Εσπερινό που τελέσθηκε τη Δευτέρα 5 Σεπεμβρίου 2022 χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος, πλαισιούμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τραγαίας-Δρυμαλίας, Αρχιμ. Χρυσόστομο Κοττάκη, τον Πρωτοπρ. Αντώνιο Απειρανθίτη, τον Σταυρ.-Οικ., Νικόλαο Βασιλάκη, τον οικείο Εφημέριο Νικόλαο Βλασερό και τον Διάκ. Νεκτάριο Σκουλάτο.

Ο Μητροπολίτης Παροναξίας αφού ευλόγησε τους προσφερθέντες άρτους, κήρυξε τον θείο λόγο και απηύθυνε ευχές προς τον ιερό κλήρο και τους πιστούς.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων