18/08/2022 18/08/2022 Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Αρσενίου του εν Πάρω, τελέσθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου στην Πάρο. Ο Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου ο οποίος βρίσκεται παραπλεύρως του Καθολικού της Ιεράς Μονής, χοροσταστούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καττάρων κ. Μακαρίου...
18 Αυγούστου, 2022 - 11:35
Τελευταία ενημέρωση: 18/08/2022 - 11:40

Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Όσιο Αρσένιο τον εν Πάρω

Διαδώστε:
Πανηγυρικός Εσπερινός για τον Όσιο Αρσένιο τον εν Πάρω

Πανηγυρικός Εσπερινός επί τη Ανακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Οσίου Αρσενίου του εν Πάρω, τελέσθηκε την Τετάρτη 17 Αυγούστου 2022 στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Χριστού Δάσους – Αγίου Αρσενίου στην Πάρο.

Ο Εσπερινός τελέσθηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου ο οποίος βρίσκεται παραπλεύρως του Καθολικού της Ιεράς Μονής, χοροσταστούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Καττάρων κ. Μακαρίου και συγχοροστατούντων του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κεράμων κ. Βαρθολομαίου και του Μητροπολίτη Παροναξίας κ. Καλλινίκου.

Προ του «Νυν απολύεις…» ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  προσφώνησε τους αγίους Αρχιερείς και εν συνεχεία ο χοροστατών Μητροπολίτης κήρυξε τον θείο λόγο. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε Ιερά Αγρυπνία στο Καθολικό της Ιεράς Μονής, η οποία ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων