22/04/2020 22/04/2020 Τελέστηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών οι ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής το βράδυ (Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου), του Μεγάλου Σαββάτου το πρωί, του Μεγάλου Σαββάτου το βράδυ και ο Εσπερινός της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου.  Οι Ακολουθίες τελέστηκαν κεκλεισμένων των θυρών και μεταδόθηκαν στον λαό...
22 Απριλίου, 2020 - 12:08
Τελευταία ενημέρωση: 22/04/2020 - 11:42

Επιτάφιος και Ανάσταση στην Ι.Μ. Πατρών

Διαδώστε:
Επιτάφιος και Ανάσταση στην Ι.Μ. Πατρών

Τελέστηκαν στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Πατρών οι ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής το βράδυ (Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου), του Μεγάλου Σαββάτου το πρωί, του Μεγάλου Σαββάτου το βράδυ και ο Εσπερινός της Αγάπης την Κυριακή του Πάσχα χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσοστόμου. 

Οι Ακολουθίες τελέστηκαν κεκλεισμένων των θυρών και μεταδόθηκαν στον λαό της Ιεράς Μητροπόλεως μέσω του τηλεοπτικού σταθμού “ΛΥΧΝΟΣ”.

Δείτε τις φωτογραφίες από τις Ακολουθίες: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων