09/08/2023 10/08/2023 Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Σκιαδαρέσης προκειμένου να λάβει την ευχή του για τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023. Η γνωριμία των δύο κρατά από το 2000 όταν ο κ. Σκιαδαρέσης ήταν Γραμματέας της Ιεράς Μονής...
09 Αυγούστου, 2023 - 18:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/08/2023 - 2:31

Συνάντηση Μητροπολίτη Πατρών με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σπύρο Σκιαδαρέση

Διαδώστε:
Συνάντηση Μητροπολίτη Πατρών με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Σπύρο Σκιαδαρέση

Με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ. Χρυσόστομο συναντήθηκε την Τρίτη 8 Αυγούστου 2023 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Σκιαδαρέσης προκειμένου να λάβει την ευχή του για τον προεκλογικό αγώνα ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Η γνωριμία των δύο κρατά από το 2000 όταν ο κ. Σκιαδαρέσης ήταν Γραμματέας της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη στην Αθήνα και ο Μητροπολίτης τότε ως Αρχιγραμματέας της Ιεράς Συνόδου. Γνωστό άλλωστε οτι ο κ. Σκιαδαρέσης είναι Καθηγητής Θεολόγος και Λαμπαδάριος του Ιερού Ναού Αγίου Ανδρέου Πατρών.

Η συνάντηση τους έγινε μέσα σε εγκάρδιο κλίμα, συζητώντας θέματα που αφορούν την Εκκλησία και την κοινωνία γενικότερα.

Ο Σεβασμιώτατος τέλος ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή επιτυχία στον κ. Σκιαδαρέση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων