01/08/2019 01/08/2019 Εορτάστηκε, κατά την 1ην Αυγούστου 2019, η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στη περιοχή του Πειραιά. Νωρίς το απόγευμα, οι ιερείς υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, και κατόπιν ξεκίνησε μέγας Εσπερινός μετά της παρακλήσεως της Θεοτόκου και αρτοκλασίας και...
01 Αυγούστου, 2019 - 23:06
Τελευταία ενημέρωση: 01/08/2019 - 23:15

Πανήγυρις Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου Αγίου Στεφάνου

Διαδώστε:
Πανήγυρις Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου Αγίου Στεφάνου

Εορτάστηκε, κατά την 1ην Αυγούστου 2019, η εορτή της Ανακομιδής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Πρωτομάρτυρος και Αρχιδιακόνου Στεφάνου στον Ιερό Ναό της Υπαπαντής του Κυρίου στη περιοχή του Πειραιά.

Νωρίς το απόγευμα, οι ιερείς υποδέχθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πειραιώς, κ. Σεραφείμ, και κατόπιν ξεκίνησε μέγας Εσπερινός μετά της παρακλήσεως της Θεοτόκου και αρτοκλασίας και στην συνέχεια η Ιερά Λιτάνευση του Ιερού Χαριτοβρύτου Λειψάνου του Αγίου και της Ιεράς Θαυματουργού Εικόνος αυτού.

Προ της απολύσεως, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ευχαρίστησε τους Ιερείς, Επιτρόπους και τους διακονητές του Ιερού Ναού και ευχήθηκε ο Άγιος Πρωτομάρτυς Στέφανος, δια πρεσβειών της Υπεραγίας Θεοτόκου, να χαριτώνει και να ενδυναμώνει όλους στην καθημερινή ζωή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων