22/04/2019 22/04/2019 Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (22.04.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στα νοσοκομεία «Μεταξά» και «Τζάνειο» του Πειραιά. Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν και στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης μας, τόσο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και ασθενείς οι οποίοι χρίστηκαν με το  Άγιο Έλαιο του Μυστηρίου προς ίαση ψυχής και...
22 Απριλίου, 2019 - 22:18

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε ο Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ στα νοσ. του Πειραιά

Διαδώστε:
Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε ο Μητρ. Πειραιώς κ.Σεραφείμ στα νοσ. του Πειραιά

Το Μυστήριο του Ιερού Ευχελαίου τέλεσε σήμερα Μεγάλη Δευτέρα (22.04.2019) ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.Σεραφείμ στα νοσοκομεία «Μεταξά» και «Τζάνειο» του Πειραιά.

Τον Σεβασμιώτατο υποδέχτηκαν και στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα της πόλης μας, τόσο το διοικητικό και νοσηλευτικό προσωπικό, όσο και ασθενείς οι οποίοι χρίστηκαν με το  Άγιο Έλαιο του Μυστηρίου προς ίαση ψυχής και σώματος από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη και τους Ιερείς της τοπικής Εκκλησίας.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων