26/07/2024 26/07/2024 Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο συναντήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα προσκυνήματα της Μεγαλονήσου με τη συνοδεία ομίλου προσκυνητών. Επίσης ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε προσκύνημα στον παλαιό και στον νέο Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής. Ακολούθως, συνοδευόμενος από...
26 Ιουλίου, 2024 - 11:34
Τελευταία ενημέρωση: 26/07/2024 - 12:17

Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκισίου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Διαδώστε:
Επίσκεψη Μητροπολίτη Κιλκισίου στον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου

Με τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Νέας Ιουστινιανής και πάσης Κύπρου κ.κ. Γεώργιο συναντήθηκε την Πέμπτη 25 Ιουλίου 2024 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στα προσκυνήματα της Μεγαλονήσου με τη συνοδεία ομίλου προσκυνητών.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος πραγματοποίησε προσκύνημα στον παλαιό και στον νέο Καθεδρικό Ναό της Ιεράς Αρχιεπισκοπής.

Ακολούθως, συνοδευόμενος από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Μεσαορίας κ. Γρηγόριο, επισκέφτηκε τα Φυλακισμένα Μνήματα και τον Τύμβο της Μακεδονίτισσας, όπου τέλεσε τρισάγια και κατέθεσα στεφάνια μνήμης και τιμής.

Στη συνέχεια επισκέφτηκε την Ιερά Μητρόπολη Ταμασού και Ορεινής, όπου είχε συνάντηση με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη κ. Ησαΐα.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος επισκέφτηκε προσκυνηματικά την Ιερά Μονή Αγίου Ηρακλειδίου και την Ιερά Μονή της Παναγίας Μαχαιρά, όπου τον υποδέχθηκε ο Καθηγούμενος, Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Λήδρας κ. Επιφάνιος.

 

i

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων