04/06/2024 04/06/2024 Το πρόγραμμα των φετινών «Ελευθερίων» του Κιλκίς ξεκίνησε με μία εκπληκτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το κλείσιμο της χρονιάς των χορευτικών τμημάτων. «Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις», μικροί και μεγάλοι, όλων των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Κιλκίς, που στεγάζονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου, καθώς και του περιφερειακού τμήματος του Πολυκάστρου,...
04 Ιουνίου, 2024 - 19:50
Τελευταία ενημέρωση: 04/06/2024 - 20:11

Το έργο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς εξήρε ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος

Διαδώστε:
Το έργο του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς εξήρε ο Μητροπολίτης Βαρθολομαίος

Το πρόγραμμα των φετινών «Ελευθερίων» του Κιλκίς ξεκίνησε με μία εκπληκτική παράσταση του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς για το κλείσιμο της χρονιάς των χορευτικών τμημάτων.

«Ξεφυλλίζοντας τις Αναμνήσεις», μικροί και μεγάλοι, όλων των χορευτικών τμημάτων του Λυκείου Κιλκίς, που στεγάζονται στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς Πολυανής και Κιλκισίου, καθώς και του περιφερειακού τμήματος του Πολυκάστρου, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και καταχειροκροτήθηκαν στο κατάμεστο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, το βράδυ του Σαββάτου 1 Ιουνίου 2024 ενώ συμμετείχε το εξαιρετικό μουσικό σχήμα Siris, όπως και τα μέλη της νεοσύστατης θεατρικής ομάδας του Λυκείου.

Παρόντος και του Δημάρχου Κιλκίς κ. Δημητρίου Κυριακίδη και εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου, στο χαιρετισμό του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος αφού εξέφρασε εγκάρδιες ευχές και θερμά συγχαρητήρια, τόνισε την σπουδαιότητα του έργου του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς στην πολιτιστική κληρονομιά, ενώ χαρακτήρισε την προσπάθειά τους ως εθνική προσφορά, παροτρύνοντάς τους να συνεχίσουν να υπηρετούν την παράδοση με τον ίδιο ζήλο και αγάπη.


H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων