20/05/2024 21/05/2024 Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής, συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην υποδειγματική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στο νεόδμητο Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κιλκίς. Το Μυστήριο της Ευχαριστιακής Συνάξεως τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Παν....
20 Μαΐου, 2024 - 20:41
Τελευταία ενημέρωση: 21/05/2024 - 0:53

Υποδειγματική Θεία Λειτουργία για μαθητές Γυμνασίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Διαδώστε:
Υποδειγματική Θεία Λειτουργία για μαθητές Γυμνασίου τέλεσε ο Μητροπολίτης Κιλκισίου

Μέσα σε κλίμα ευλάβειας και προσευχής, συμμετείχαν οι μαθητές του 1ου και 3ου Γυμνασίου Κιλκίς στην υποδειγματική Θεία Λειτουργία που τελέστηκε τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2024, στο νεόδμητο Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κιλκίς.

Το Μυστήριο της Ευχαριστιακής Συνάξεως τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος, πλαισιούμενος από τον Πρωτοσύγκελλο της Ιεράς Μητροπόλεως Παν. Αρχιμανδρίτη π. Επιφάνιο Θεοδωρίδη, τον Εφημέριο του Ναού και Διδάσκαλο π. Ιωάννη Σαλαβασίδη, τον Αρχιδιάκονο π. Φιλόθεο Τσαμπαζάκη και το Διάκονο π. Σάββα Αμοιρίδη, στο σολέα του Ναού, ώστε οι μαθητές να βλέπουν και να κατανοούν τα τελούμενα.

Ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την απόλυτη ησυχία και κατάνυξη στην υποδειγματική Θεία Λειτουργία, την τρίτη κατά σειρά και τους ευχήθηκα καλή επιτυχία στις επερχόμενες εξετάσεις.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων